Full Article

Et Par Overskrifter På Den Ekstra Dag I Durban

2011-12-11 - 538 - klimabedrag.dk
 


klimadomstolEksklusiv: FN Klimaudkast Forlanger "Ny International Klimadomstol" for at aftvinge erstatning for "klimaskyld" - Søger også "rettigheder til Moder Jord" og 2°C fald i global temperatur.

++

Falsk tekst afleder væddeløbet for at opnå en handel i Durban: "En falsk forhandlingstekst har cirkuleret ved UN klimaforhandlingerne, hvilket nogle delegerede antager er et forsøg på med vilje at afspore processen"

Climate Depots Svar: Ih, hvilken skam. Hvem kunne mon stå bag sådan et lusket plot?!

++

FN IPCCs Pachuari: "Rent faktisk, ingen her ovre [ved FN klimamødet] tager nogen hensyn til videnskaben"

++

Overskrifterne er hentet fra Climate Depot. Iøvrigt har Lord Monckton skrevet en lille roman, der behandler forhandlingsteksten på COP17. Det er skræmmende hvor meget, næsten barnligt, urealistisk sludder, der står i denne draft. Et forsøg på at oversætte det til dansk v.h.a. Google mislykkedes totalt, blandt andet på grund af Moncktons avancerede sprogbrug. Desværre er det lige som ved COP15, at disse oplæg skjules for presse og befolkningen. Topfolkene i IPCC ved nemlig udmærket at det ville medføre noget nær en verdensrevolution, hvis disse dokumenter kom ud blandt selvstændigt tænkende mennesker.

New comments are disabled for this article.
Nye kommentarer er slået fra for denne artikel.

0 comments:
© 2007-2016 klimabedrag.dk and respective authors • Terms Of UsePrivacy PolicyF