Full Article

Ignorant Engelsk Energiminister Er En Fare for Storbritannien

2011-10-30 - 530 - Christopher Booker, Telegraph og klimabedrag.dk
 


huhne-teslaSådan ca. lyder overskiften på en artikel fra 30. oktober i The Telegraph. Artiklen er skrevet af ingeniøren Christopher Booker. Det skal være usagt om vores egen energiminister er lige så ignorant, men her er i hvert fald lidt ekstrakt af minister Chris Huhnes ufattelige dumheder.

Huhne siger at UK's forbrug hver dag topper omkring 80GW - hans ministeriums egne data angiver at forbruget kun sjældent kommer op i nærheden af 60GW.

Han siger at 10% af den elektriske kapacitet er fornybar - hans ministerium angiver mindre end 4%.

Desuden bruger han ordet kapacitet, hvor der egentlig er tale om output og skjuler derved det faktum at gennemsnitsproduktionen fra UK's 3500 vindturbiner er 1,16GW, hvilket svarer til et enkelt gasfyret kraftværk. Vindmølle energien er desuden mange gange dyrere en energien fra gas kraftværket.

Huhne foreslår desuden at hastigheden på motorvejene skulle sættes op til 130km/t, men kun for elektriske biler. - Med den nuværende tendens i salget af elektriske biler, vil det tage 23.000år før hele bilparken er blevet elektrisk. Elektriske biler vil, med den nuværende EL-produktion, ikke mindske CO2 udslippet, da strømmen produceres hovedsagelig med kul og gas, samt tab i ledningsnettet.

Desuden er det kun den elektriske bil Tesla, der kommer i betragtning. Den kan præstere 130km/t i en kort periode før batterierne skal lades op i flere timer. Desuden koster den, den fede sum af 736.000kr til trods for at staten giver et tilskud på 42.000kr.

---

I virkeligheden kunne UK have en boomende økonomi hvis de udnyttede de enorme mængder shale gas, som ligger i den britiske undergrund. Eller de kunne udvikle thorium kærnekraften, som er sikker, meget billig og kan gøre det af med affaldet fra de nuværende kærnekraftværker.

Dette sidste kunne betyde en begrænsning af den globale temperaturstigning på sådan rundt regnet 0,000001 grad Celsius over de næste 100år og det er jo også værd at tage med :-)

 

Ignorant Svensk Miljøminister Er En Fare For Sverige.

Lena Ek - ny miljoeminister i SverigeDet står ikke meget bedre til med den svenske miljø minister Lena Ek. En videnskabsmand fra Swedish Polar Institute AB var forleden til et træf, hvor han havde lejlighed til at tale med den nye miljøminister Lena Ek.

Videnskabsmanden forklarede kortfattet Lena om at sverige slipper ud 60 millioner ton CO2 med sine industrier, transporter og husopvarmninger. Jordens befolkning udånder 500 millioner ton CO2 (og slipper ud 25.000 milliarder ton CO2). Derefter spurgte han ministeren om en gevaldig dyr reduktion af de svenske udslip på 10, 20 eller 30% vil have den ringeste indvirkning på den globale temperatur?

Alene befolkningen i Bangladesh udånder mere CO2 end Sverige totalt slipper ud.

Hvad tror du hun svarede? "Ja absolut", men hun savner også kundskaber i naturvidenskab. Hun har læst socialhistorie , men spørgsmålet er om ikke en miljøminister burde have gode kundskaber i fysik og kemi, for at have forudsætninger for at begribe hvad tingene handler om.

 

New comments are disabled for this article.
Nye kommentarer er slået fra for denne artikel.

0 comments:
© 2007-2016 klimabedrag.dk and respective authors • Terms Of UsePrivacy PolicyF