Full Article

Schiller Institut DK

2010-08-31 - 350 -
 

Selv om denne website handler om videnskaben bag klimaet, så har vi valgt at medtage Schiller Instituttets fremragende løsninger på vores økonomi, vores produktion og energisektor.  Det er især Schiller Instituttets interesse for løsning af energiproblemerne, der har så stor betydning for vores fremtidige mulighed for at tage vare på naturen, mennesket og dyrerne.  Uden rigelig, billig og ren energi, er der ikke skyggen af chance for at verden bliver et endnu bedre sted at leve.

Det er derfor med stor glæde vi kan være med til at præsentere Schiller Instituttet, som har nær tilknytning til LaRouchePAC.

 

Press Conference with U.S. Congressman Walter Jones & Retired Military on HCR107

 

 

Interessant video om energitæthed - januar 2012

{{ video_schiller }}

 

Et andet klip vi kan anbefale, handler om at vi er meget tæt på at rode os ind i en WWIII. I denne video har Tom Gillesberg et møde med Villy Søvndal om denne fare, som også understreget af RT i nogle nulige interviews med top politikere i Rusland. Yderligere siger Tom Gillesberg, at hvis en sådan 3. verdenskrig bryder ud, så kan det meget vel betyde atomkrig.

 

Fra Schiller Instituttet i Danmark

Schiller Instituttet i Danmark kører sammen med vores internationale samarbejdspartnere en kampagne for at løse den globale finansielle og økonomiske krise gennem at bygge store infrastrukturprojekter.
Nøgleprojektet er NAWAPA,  "Det Nordamerikanske Vand- og Energipartnerskab", som blev udarbejdet af det amerikanske ingeniørfirma Ralph M. Parsons og præsenteret i 1964. Der blev holdt høringer om det i Den amerikanske Kongres, men den politiske vilje var ikke til stede for at virkeliggøre projektet på daværende tidspunkt.


Nu promoverer vi projektet som en del af en international infrastrukturrenæssance, der kan føre til økonomisk genopbygning af den fysiske produktionsøkonomi - i modsætning til at redde de store spekulative finansbobler, som har været med til at skabe krisen. Andre projekter inkluderer Trans Aqua (for Afrika), en fast forbindelse over Beringstrædet, Den eurasiske Landbro, og for Danmark: Faste forbindelser over Kattegat, Femern Bælt, Helsingør-Helsingborg og et dansk magnettogs/hurtigtogs-net, og atomkraftværker, m.m.


Schiller Instituttets unge amerikanske kollegaer fra LaRouchePAC (en politisk kampagne under ledelse af den amerikanske økonom og tidligere demokratiske præsidentkandidat Lyndon LaRouche) har lavet fire korte dokumentationsfilm om NAWAPA, som nu også findes på dansk:

NAWAPA-rundvisning på dansk.

Engelsk højkvalitetsvideo med de samlede 4 dele.

nawapa-001

nawapa-003

Schiller Instituttets hjemmeside.

New comments are disabled for this article.
Nye kommentarer er slået fra for denne artikel.

0 comments:
© 2007-2016 klimabedrag.dk and respective authors • Terms Of UsePrivacy PolicyF